Presenttips till basketfantasten!

Att ge bort födelsedagspresenter är verkligen ingen enkel lek. Framför allt inte när det gäller tonåringar. Ett tips är att utgå från intressen när du ska köpa present och för basketfantasten är basketrelaterade presenter ett utmärkt alternativ.

Så vad finns det för olika basketpresenter att ge bort? Vi har tittat lite närmare på vad som kan passa bra till basketälskande jubilarer. Häng med för att få de bästa tipsen på födelsedagspresenter!

Tanken räknas!

Det kan vara svårt att veta vad du ska köpa i födelsedagspresent till en tonåring som redan har det mesta och fortfarande bor hemma. Vad kan du hitta på förutom den klassiska, men opersonliga, kuvertet med pengar? Först och främst är det stående tipset att ägna tanke och omsorg för att göra dagen speciell. En tårta med basketmotiv från Din Tårta är det självklara fikatipset till födelsedagsfirandet. Även om barnkalasets dagar är över kommer tonåringen uppskatta ansträngningen att skapa en personlig stil på firandet. Tanken räknas i alla lägen och egentligen är det nog den sortens gåvor som betyder mest. Även om det känns roligt att ge bort något som också kommer till användning.

Basketprylar i present

Ett tips på present till tonåringar som gillar basket är att ge bort en prenumeration på ett häftigt basketmagasin. Ett exempel är den amerikanska tidningen Slam som hör till de mest kända i basketvärlden. Att bläddra i en snygg tidning kan faktiskt vara rogivande för en annars ständigt uppkopplad tonåring.

Basketutrustning är en annan självklar födelsedagspresent som utan tvekan kommer att uppskattas av basketspelande tonåringar. Tipset är dock att satsa på presentkort från olika butiker så att jubilaren själv får välja mellan träningsplagg, bollar eller annan utrustning. Det finns även riktigt grymma redskap för hemmaträning att köpa. Smidiga installationer som är den optimala födelsedagspresenten för riktigt elitsatsande basketspelare. Ett hemmagym, hantlar och dragremmar är några exempel.

Upplevelser gillas starkt

Olika typer av aktiviteter eller upplevelser är ett hett tips för dig som vill överraska tonåringar. Det kanske är läge att boka drömresan till USA tillsammans? Att se en NBA-match på plats är en upplevelse basketfantaster drömmer om. Se till att få biljetter till en häftig match; helst med jubilarens favoritlag!

Att få möta basketspelare på högre elitnivå kan vara ett tips på födelsedagspresent till basketälskande tonåringar. Hör dig för med någon elitklubb i närheten och fråga om det finns någon möjlighet att besöka en träning. Det kanske till och med finns chans till att spela någon minut tillsammans med de riktigt duktiga spelarna. Har jubilaren en favoritspelare i SBL? Då kanske en “idolträff” efter en match vore något att ge bort. Bjud med tonåringen på matchen och överraska med att han/hon får besöka spelarna nere i omklädningsrummet!

Related posts